Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση French Guiana

Ακίνητα προς πώληση στη Γαλλική Γουιάνα

Θέλετε να μετακινηθείτε στη Γαλλική Γουιάνα; Θέλετε να μάθετε αν ψάχνετε για ακίνητο προς πώληση στη Γαλλική Γουιάνα μπορεί να είναι μια καλή επένδυση;

Η Γουιάνα είναι μια χώρα αντιθέσεων. Υπάρχουν διαφορετικά και όμορφα τοπία, λαμβάνοντας υπόψη τον καιρό, έχει όλα τα συστατικά για να ερωτευτεί. Τα νησιά Salut, στα οποία είχαν σταλεί οι φυλακισμένοι εδώ και πολύ καιρό, έχουν ένα περίεργο και ζωντανό περιβάλλον, στο οποίο η φύση έχει καταλάβει τα κτίρια.

Η Γαλλική Γουιάνα είναι μια γαλλική υπερπόντια περιοχή που βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της Νότιας Αμερικής. Το μεγαλύτερο μέρος της επικράτειάς του καλύπτεται από τροπικό δάσος. Η πρωτεύουσα, το Cayenne χαρακτηρίζεται από πολύχρωμες κρεολικές κατοικίες και υπαίθριες αγορές. Συνορεύει με τη Βραζιλία στα ανατολικά και νότια και στο Σουρινάμ προς τα δυτικά.

Πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να αξιολογήσουμε τις πληροφορίες μας πριν αποφασίσουμε αν θα επενδύσουμε ή όχι σε ακίνητα προς πώληση στη Γαλλική Γουιάνα.

Η Γαλλική Γουιάνα παρουσιάζει δύο κύριες γεωγραφικές περιοχές: ένα παράκτιο τμήμα στο οποίο ζει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού και ένα απείθαρχο και σχεδόν απρόσιτο τροπικό δάσος που ανεβαίνει συνεχώς προς τις οικονομικές κορυφές των βουνών Tumac-Humac κατά μήκος των βραζιλιάνικων συνόρων. Αρκετά μικρά νησιά είναι εγκατεστημένα στα ανοικτά των ακτών, τα τρία νησιά Iles du Salut Salvation που περιλαμβάνουν το νησί του διαβόλου και το εγκαταλειμμένο Ile de Connectable πουλί διατηρούνται κατά μήκος της κρουαζιέρας όσον αφορά τη Βραζιλία.

Cayenne είναι η πρωτεύουσα της Γουιάνας, η οποία είναι επίσης η μεγαλύτερη πόλη στο υπερπόντιο διαμέρισμα, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής περίπου το ένα τρίτο του συνολικού πληθυσμού αυτού του τμήματος και ίσως το καλύτερο μέρος για αναζήτηση ακινήτων προς πώληση στη Γαλλική Γουιάνα.

Ενώ η Γουιάνα και το Σουρινάμ έχουν αποκτήσει ανεξαρτησία από τους αποικιστές τους, αντίστοιχα το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Κάτω Χώρες, η Γαλλική Γουιάνα δεν είχε ποτέ. Είναι ταξινομημένο ως υπερπόντιο έδαφος. το νόμισμά του είναι το ευρώ και η επίσημη γλώσσα του είναι η γαλλική, παρόλο που πολλοί μιλούν επίσης Creole.

Το σκληρό του περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένης της καύσου και των καρχαριών, έγινε φημισμένο στο βιβλίο Papillon του 1969, το οποίο αργότερα έγινε μια ταινία με πρωταγωνιστή τον Dustin Hoffman και τον Steve McQueen.

Είναι μεγαλύτερο από το Βέλγιο, αλλά έχει πληθυσμό περίπου 250.000 ανθρώπων.

Η γαλλική Γουιάνα έχει το μέγεθος της Πορτογαλίας. Ωστόσο, μόνο 200.000 άνθρωποι ζουν εδώ. Η χώρα δεν έχει οικονομία για να μιλήσει. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας τουρισμός, κυρίως επειδή η θάλασσα μαστίζεται από καρχαρίες και, τουλάχιστον από τη θάλασσα, είναι καφέ από τα ιζήματα των ποταμών. Επίσης, χάρη στην κακή ποιότητα του εδάφους, υπάρχει κάποια γεωργία. Οι δρόμοι που κατεβαίνουν στη Βραζιλία είναι σε μεγάλο βαθμό αδιάβατοι και η μόνη αξιόπιστη πηγή στον κόσμο είναι η καθημερινή πτήση προς το Παρίσι Orly από το αεροδρόμιο Rochambeau στην πρωτεύουσα Cayenne.

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 6916

Πώληση Αγροικία, French Guiana, Cayenne, Cayenne, .

38,450.25EUR
Πώληση
Αγροικία

200 m²
Σπίτι δύο επιπέδων, τρία υπνοδωμάτια, 4 μπάνια, μπαλκόνι, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα με χώρο πρωινού, χώρος πλυντηρίου, χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων,...
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB